Wij,

Miguel Angel Garcia Agudo en Gerard van de Goor, zijn in 2001 Angel Agudo Hair & Fashion begonnen. Miguel had daarvoor al sinds 1995 (!) een kapsalon aan het Sarphatipark (hoek Tweede Jan van der Heijdenstraat).

Wij hebben rond mannenkleding en kapsalon (dames en heren) een heel concept gecreëerd. We hebben ruime ervaring opgebouwd in het spotten van merken en producten, en in het vervolmaken van onze productenrange.

In het decennium waarin globalisering, social media en webshops een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt, hebben wij bewust gefocust op persoonlijk contact en service. We willen een herkenbare, authentieke buurtwinkel zijn. Sociaal contact, ‘gekend’ worden en service voeren we hoog in ons vaandel.

We hebben een hechte klantenkring opgebouwd. Onze klantenkring is goed opgeleid, breed geïnteresseerd, veranderingsgezind en reislustig. Mede dankzij onze klanten hebben wij elke dag weer plezier in ons werk.

“If you can dream it, you can do it” Aan de hand van deze quote van Walt Disney begonnen wij in juni 2016 aan het realiseren van onze Spaanse droom: een conceptstore in een zonnige vakantiebestemming. We hebben daarbij van onze klanten hier in Amsterdam geweldige support ontvangen.

And…..we did it…!

Sinds 12 april 2017 zijn wij de trotse eigenaar van een conceptstore met juicebar in de hoofdstraat van het pittoreske Sóller (Mallorca).

Wees niet bang, onze winkel en kapsalon in Amsterdam zullen ‘gewoon’ blijven bestaan.