Sinds 12 april 2017 zijn wij de trotse eigenaar van een conceptstore met juicebar in de hoofdstraat van het pittoreske Sóller (Mallorca). Onze jarenlange Spaanse droom kwam uit en met heel veel succes.

Maar toen kwam in maart 2020….Corona. Met als gevolg gedwongen sluiting vanwege de nationale Noodtoestand, géén toeristen, géén inkomsten én géén financiële hulp van de overheid. Maar de vaste kosten lopen door en het toerisme komt pas weer in juli 2021 op gang…

We zijn een crowdfunding begonnen om de periode tot de zomer 2021 te overbruggen. Klik op deze link om naar Gofundme te gaan: Red onze Spaanse Droom

Red onze Spaanse droom!

crowdfundingmallorca

“if you can dream it, you can do it”

Het begon allemaal in 2016 toen we op vakantie in Mallorca terecht kwamen in Sóller. Aan de hand van deze quote van Walt Disney begonnen wij aan het realiseren van onze Spaanse droom: een conceptstore Angel Agudo in een zonnige vakantiebestemming. Door middel van crowdfunding onder onze vaste klanten in Amsterdam hebben we de gehele investering kunnen financieren. Sinds 12 april 2017 zijn wij de trotse eigenaar van een conceptstore met juicebar in de hoofdstraat van het pittoreske Sóller (Mallorca): www.angelagudo.es

Door Corona komt ons prachtzaak in gevaar. Help ons de komende maanden financieel te overbruggen, totdat het toerisme in de zomer weer op gang komt. We hebben geld nodig voor de huur en andere vaste lasten, én voor de inkoop van nieuwe collectie. We weten uit ervaring dat we een top-bedrijf hebben. We hebben onze hele ziel en zaligheid erin gestoken en klanten waarderen dat. We draaiden tot de Corona-pandemie uitstekend.

Inmiddels zit al ons spaargeld in onze Spaanse winkel. We zijn zo goed als blut! Maar we willen volhouden totdat het toerisme in juli/augustus 2021 weer op gang gaat komen. Want we weten dat we dan weer omzetten kunnen genereren.

Wij zijn een crowdfundingsactie gestart op Gofundme. Klik op de link, doneer en deel: crowdfundingmallorca

Wij zijn jullie eeuwig dankbaar!

 

 

duurzaam * biologisch * fairtrade * gezond

Onze conceptstore/juicebar in Sóller heeft eenzelfde opzet als die van Amsterdam: goede merken, goede prijzen, veel accessoires en cadeauartikelen. In plaats van een kapsalon is er een juicebar.

Nog meer dan in Amsterdam zijn de centrale thema’s: duurzaam, biologisch, fairtrade & gezond.

We focussen op kleding, accessoires en cadeauartikelen die verantwoord wordt gefabriceerd

In de juicebar serveren we healthy, natural juices & smoothies, goeie koffie en gezonde, lekkere snacks.

Mallorca – Sóller

Sóller ligt een halfuurtje rijden van Palma de Mallorca achter het prachtige Tramuntanagebergte aan de noordwestkust van Mallorca. De vallei van Sóller is sinds 2011 UNESCO beschermd. Het stadje staat in de top 10 van “things to do in Mallorca”.

Sóller is een relatief welvarend stadje. Door de specifieke ligging is er een bijzonder klimaat dat voor sinaasappelen en citroenen zeer geschikt is. De aanleg van een spoorverbinding met Palma begin 20ste eeuw bracht Sóller grote welvaart. Overal zijn bijzondere modernistische herenhuizen en villa’s te bewonderen. Schuin tegenover onze winkel bevindt zich Ca’n Prunera, het museum voor modernistische kunst, in een groot modernistisch stadspaleis.

Sinds 10 jaar is het pittoreske, houten treintje van Palma naar Sóller in gebruik voor dagtochtjes. Het Tramuntana-gebergte is populair voor ‘slow-tourism’ en bij fietsers en wandelaars. In tegenstelling tot het zuiden is het stadje niet overgenomen door de toeristen, en proef je er nog steeds de authentiek ‘Mallorquin‘ sfeer.