“if you can dream it, you can do it”

 

Aan de hand van deze quote van Walt Disney begonnen wij in juni 2016 aan het realiseren van onze Spaanse droom: een conceptstore in een zonnige vakantiebestemming.

And…..we did it…!

Sinds 12 april 2017 zijn wij de trotse eigenaar van een conceptstore met juicebar in de hoofdstraat van het pittoreske Sóller (Mallorca).

Wees niet bang, onze winkel en kapsalon in Amsterdam zullen ‘gewoon’ blijven bestaan.

Door middel van crowdfunding onder vaste klanten hebben we gehele investering kunnen financieren. Wij zijn hen eeuwig dankbaar dat zij het ons mogelijk hebben gemaakt onze droom te realiseren.

duurzaam * biologisch * fairtrade * gezond

Onze nieuwe conceptstore in Sóller heeft eenzelfde opzet als die van Amsterdam: goede merken, goede prijzen, veel accessoires en cadeauartikelen. In plaats van een kapsalon is er een juicebar.

Nog meer dan in Amsterdam zijn de centrale thema’s: duurzaam, biologisch, fairtrade & gezond.

De kleding is voor dames en heren met gerenommeerde merken als o.m. Filippa K, Drykorn, Armed Angels, MissGreen en Knowledge Cotton Apparel. Accessoires hebben allemaal een bijzonder verhaal, zoals Effio, Secrid, TajAmsterdam, MyOMy, My Beautiful Story en ZuperZozial.

In de juicebar serveren we healthy, natural juices & smoothies, goeie koffie en gezonde, lekkere snacks.

Onze winkel en kapsalon in Amsterdam zullen ‘gewoon’ blijven bestaan. We creëren een duidelijke link tussen Amsterdam en Sóller. Beide zaken krijgen onze persoonlijke stempel.

Holiday apartment: Penthouse met 360° views

 

 

Penthouse met 360° views

Wil je een keer genieten van de prachtige “sinaasappel vallei” in de Tramuntana, boek dan eens een weekje vakantie in ons stylish vakantie-appartement. Midden in het centrum van Sóller verhuren wij ons penthouse dat geschikt is voor max 4 personen; twee slaapkamers en twee badkamers.

Het penthouse beschikt over twee terrassen aan twee zijden met ongehinderd adembenemend 360°-uitzicht. Het grootste terras aan de voorzijde (oosten) kijkt uit op de Sint Bartholomeu Kerk en het Tramuntana gebergte. Vanaf het terras aan de achterzijde (westen) kun je genieten van romantische zonsondergangen, en kijk je tot aan Port de Sóller en de zee.

Voor informatie, beschikbaarheid en boekingen: http://www.angelagudotravel.com

Mallorca – Sóller

Sóller ligt een halfuurtje rijden van Palma de Mallorca achter het prachtige Tramuntanagebergte aan de noordwestkust van Mallorca. De vallei van Sóller is sinds 2011 UNESCO beschermd. Het stadje staat in de top 10 van “things to do in Mallorca”.

Sóller is een relatief welvarend stadje. Door de specifieke ligging is er een bijzonder klimaat dat voor sinaasappelen en citroenen zeer geschikt is. De aanleg van een spoorverbinding met Palma begin 20ste eeuw bracht Sóller grote welvaart. Overal zijn bijzondere modernistische herenhuizen en villa’s te bewonderen. Schuin tegenover onze winkel bevindt zich Ca’n Prunera, het museum voor modernistische kunst, in een groot modernistisch stadspaleis.

Sinds 10 jaar is het pittoreske, houten treintje van Palma naar Sóller in gebruik voor dagtochtjes. Het Tramuntana-gebergte is populair voor ‘slow-tourism’ en bij fietsers en wandelaars. In tegenstelling tot het zuiden is het stadje niet overgenomen door de toeristen, en proef je er nog steeds de authentiek Mallorquin sfeer.